De eigenaren

Uiteraard zullen wij in het kort ook wat over onszelf vertellen. 

Wij zijn een jong koppel en inmiddels een jong gezinnetje werkend en woonachtig in Amsterdam.

Evert heeft zijn jeugd in Frankrijk doorgebracht toen zijn ouders besloten een camping te starten in de Dordogne. Vergelijkbaar met de standaard verhalen van programma's als "ik vertrek", betekende dat dus ook voor zijn zus en hem, dat zij hun vriendjes en vriendinnetjes in Nederland vaarwel moesten zeggen. In het begin was het vanzelfsprekend niet eenvoudig om ineens op te groeien in een klein dorpje op het platteland en naar een Franse school te moeten gaan, maar na enkele tijd ploeteren is het dan toch gelukt om er een prachtige periode van te maken en daar op zijn 17de zijn diploma te behalen. Uiteindelijk is hij toch weer teruggekeerd naar Amsterdam om te gaan studeren aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding,  vervolgens de Master Bewegingswetenschappen te behalen en inmiddels als project coördinator werkzaam te zijn bij een Welzijnstichting in Amsterdam. 

Niet geheel onbelangrijk kwam uiteraard 6 jaar geleden ook nog het ontmoeten van Eva tussendoor! Zij is opgegroeid in Amsterdam Nieuw Sloten en als kind waren de Franse campings altijd al favoriet. Zij heeft Geneeskunde gestudeerd en is nu bijna afgestudeerd huisarts.  

Na vele reizen en mooie avonturen zijn we inmiddels getrouwd en gelukkig met ons zoontje Lucas van 2 maanden. Toch bleef altijd het Franse leven enorm kriebelen.

Vele plannen hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd en toen wij afgelopen winter de kans kregen om de Camping van Salviac over te nemen hebben we geen moment getwijfeld. Het idee om een eigen bedrijf te runnen in de zomermaanden in deze prachtige omgeving, met over het algemeen een heerlijk klimaat, lijkt ons geweldig.

 

Nu is het moment dan eindelijk gekomen dat wij, en hopelijk zoveel mogelijk andere liefhebbers, van "Camping de Salviac" kunnen gaan genieten!

Contact

Camping de Salviac

La Réquillou, 46340 Salviac, France

campingdesalviac@gmail.com

0033-675496638

0031-617858461