De eigenaren

Uiteraard zullen wij in het kort ook wat over onszelf vertellen. 

Wij zijn een jong koppel en inmiddels een jong gezinnetje werkend en woonachtig in Amsterdam.

Evert heeft zijn jeugd (vanaf 4 jaar) in Frankrijk doorgebracht toen zijn ouders besloten een camping te starten in de Dordogne. In het begin was het vanzelfsprekend niet eenvoudig om ineens op te groeien in een klein dorpje op het platteland en naar een Franse school te moeten gaan, maar na enkele tijd ploeteren is het dan toch gelukt om er een prachtige periode van te maken en daar op zijn 17de zijn VWO-diploma te behalen. Hierna is hij toch weer teruggekeerd naar Amsterdam om te gaan studeren aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, vervolgens de Master Bewegingswetenschappen te behalen en inmiddels als projectcoördinator werkzaam te zijn bij een Welzijnstichting in Amsterdam. 

Niet geheel onbelangrijk kwam uiteraard 10 jaar geleden ook nog het ontmoeten van Eva tussendoor! Zij is opgegroeid in Amsterdam Nieuw Sloten en als kind waren de Franse campings altijd al favoriet. Ze genoot altijd al van de gemoedelijke sfeer op kleinere campings. Zij heeft Geneeskunde gestudeerd en heeft de vervolgopleiding tot huisarts afgerond. Ze is nu sinds een aantal jaar werkzaam als huisarts in Purmerend. 

Na vele reizen en mooie avonturen zijn we inmiddels getrouwd en gelukkig met ons zoontje Lucas van 3 jaar en ons pasgeboren dochtertje Milou. Toch bleef altijd het Franse leven enorm kriebelen.

Vele avontuurlijke plannen hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd en toen wij in februari 2020 de kans kregen om de Camping van Salviac over te nemen hebben we geen moment getwijfeld. Het idee om een eigen bedrijf te runnen in de zomermaanden in deze prachtige omgeving, met over het algemeen een heerlijk klimaat, leek ons geweldig.

 

Inmiddels hebben we, ondanks het starten van dit bedrijf midden in de coronatijd, al mooie zomerseizoenen achter de rug en hebben we nog vele mooie plannen voor de komende jaren. Hopelijk komen jullie samen met ons genieten van alles wat 'Camping de Salviac' te bieden heeft!


Contact

Evert et Eva van de Linde

Camping de Salviac

La Réquillou, 46340 Salviac, France

campingdesalviac@gmail.com

FR: 0033-(0)675496638

NL: 0031-(0)617858461