Algemene Voorwaarden

Huisregels

- Houd rekening met je medevakantiegangers: ga respectvol met elkaar om, veroorzaak geen geluidsoverlast en hou de gemeenschappelijke voorzieningen netjes.

- Op de camping is het stil van 23:00 – 08:00.

- Op de camping geldt een maximumsnelheid van 5 km/h.

- Tussen 22:00 – 08:00 is gemotoriseerd vervoer verboden.

- Bezoekers moeten worden aangemeld bij de receptie.

- Huisdieren zijn welkom (tegen betaling), graag wel aanlijnen buiten de kampeerplaats en behoeftes opruimen.

- Camping de Salviac heeft het recht om te allen tijde gasten te weren of te laten vertrekken bij het – volgens onze normen en waarden - schenden van deze regels.

 

Reservering

De reservering is definitief als de aanbetaling van 30% van de totale verblijfskosten binnen twee weken na reserveren door ons is ontvangen. Het restant van de verblijfskosten voor de mobile homes en luxe tenten moet uiterlijk 6 weken voor aankomst aan ons overgemaakt zijn. Voor de kampeerplekken geldt dat het restant bij aankomst contant betaald dient te worden (of op onze rekening dient te staan bij aankomst).

 

Annulering

Een annulering dient schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan.

-Bij een annulering eerder dan 3 maanden voor de aankomstdatum krijgt de huurder zijn aanbetaling van 30% teruggestort.

- Bij een annulering binnen het termijn van drie maanden voor de aankomstdatum wordt de aanbetaling van 30% niet teruggestort.

- Bij een annulering van een verhuurobject binnen het termijn van één maand van de aankomstdatum wordt de volledige betaling niet teruggestort.

 

Gezien de huidige covid-19 pandemie hebben we aangepaste annuleringsvoorwaarden bij een negatief reisadvies. Indien er een negatief reisadvies geldt (vanuit de overheid aangegeven) en je daardoor niet kunt verblijven bij ons, geven wij vouchers. De voucher is voor onbepaalde tijd geldig en zal ter waarde zijn van het al aanbetaalde bedrag.


Voortijdig vertrek

Indien de huurder het verblijf voortijdig afbreekt (eerder dan de gemaakte boeking), wordt er geen terugbetaling van de resterende verblijfskosten gedaan.

 

Aansprakelijkheid

De ondernemer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen als gevolg van weersinvloeden, brand, diefstal, aanrijding, vernieling of enig ander van buitenaf of van binnenuit komend onheil of mogelijke gevolgen daarvan in de ruimste zin van het woord. De ondernemer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van faciliteiten en/of voorzieningen. Aanspraken of schadevergoeding of restitutie van staangeld kunnen niet worden gehonoreerd.

 

Kampeerplekken

- Inchecken na 12:00u, uitchecken voor 12:00u. Laat de plek netjes achter.

 

Mobile home

- Inchecken na 15:00u, uitchecken voor 11:00u.

- Indien u de eindschoonmaak heeft geboekt vragen wij u om uw de vaat te hebben gedaan, de afval te hebben weggebracht, de koelkast te hebben geleegd en de eventueel gehuurde bedlinnen/handdoeken af te halen en op het bed te leggen.

- Indien u géén eindschoonmaak geboekt heeft vragen wij de mobile home zo achter te laten zoals u hem ook aangetroffen heeft (schoonmaakspullen vindt u in één van de kastjes).

- Wij vragen geen borg, maar vragen u vriendelijk dat indien er iets stuk gaat u het ons laat weten zodat we het kunnen vervangen. Bij ernstige schade hebben wij het recht de huurder aansprakelijk te stellen voor de gemaakte schade.

 

Luxe tent

- Inchecken na 15:00u, uitchecken voor 11:00u.

- Bij gebruik van de gemeenschappelijke kooktent graag na uw gebruik alles netjes (en afgewassen) achterlaten.

- Wij vragen u de vaat te hebben gedaan en uw kistje met serviesgoed compleet in de tent achter te laten en bij eventueel gehuurd bedlinnen/handdoeken dit af te halen en op het bed te leggen.

- Wij vragen geen borg, maar vragen u vriendelijk dat indien er iets stuk gaat u het ons laat weten zodat we het kunnen vervangen. Bij ernstige schade hebben wij het recht de huurder aansprakelijk te stellen voor de gemaakte schade.


Contact

Evert et Eva van de Linde

Camping de Salviac

La Réquillou, 46340 Salviac, France

campingdesalviac@gmail.com

0033-675496638

0031-617858461